همه چیز در مورد میکرو نیدلینگ مو

بررسی جامع نیدلینگ موی سر

میکرو نیدلینگ مو یکی از روش‌های پیشرفته و موثر برای تقویت مو و جلوگیری از ریزش آن به حساب می‌آید؛ این روش می‌تواند یکی از راهکارهای بسیار مناسب برای افراد مختلف باشد.

نیدلینگ موی سر

ریزش مو یکی از مشکلات معمول در میان آقایان و بانوان است که به دلایل مختلف در سنین گوناگون در میان افراد رخ می‌دهد. بسیاری از افراد به دلیل شرایط مربوط به زندگی، سطح استرس‌ها، مشکلات مربوط به تغذیه و مسائل ژنتیکی با ریزش مو یا نازک شدن ریشه‌های مو مواجه می‌شوند.

در این میان بسیاری از افراد گزینه‌های متفاوتی را برای مقابله با ریزش مو به کار می‌گیرند. استفاده از داروهای مختلف، شامپوها و مواد تقویتی گوناگون می‌تواند یکی از این راهکارها به حساب آید که معمولاً بسیاری از افراد از آن نتیجه قابل توجهی نگرفته‌اند.

همین موضوع باعث می‌شود تا بسیاری از افراد که با ریزش مو مواجه هستند، از روش‌های مربوط به ریزش مو ناامید بشوند و برای ریزش کامل موهای خود آماده شده و اقدام به درمان کامل بی‌مویی از طریق کاشت مو کنند.

با این حال خبر خوب این است که به تازگی روش‌های ویژه و منحصر به فردی از طرف متخصصین معرفی شده که نیدلینگ موی سر یکی از آن‌ها به حساب می‌آید؛ این روش می‌تواند به شکلی کارساز امکان رشد سلولی در فولیکول‌های مو را فراهم آورد و برای بار دیگر فرآیند تولید ریشه‌های مو در پوست سر آغاز و امکان جلوگیری از ریزش مو را فراهم آورد.

البته باید در نظر داشت که افرادی که با مشکل زخم، اسکار یا کلوئید در ناحیه پوست سر خود مواجه هستند گزینه مناسبی برای انجام عمل میکرو نیدلینگ مو به حساب نمی‌آیند.

عمل میکرونیدلینگ مو برای بازیابی فولیکول‌های مو است؛ به همین دلیل افرادی که با مشکلات مربوط به زخم‌ها و اسکار‌های مختلف روی ناحیه سر مواجه هستند، به دلیل اینکه فولیکول‌های پوست و موی خود را به طور کامل از دست داده‌اند، نمی‌توانند امکان بازیابی و دریافت نتیجه مناسب را از طریق این عمل زیبایی در اختیار داشته باشند.

همین دلیل باعث می‌شود تا انجام میکرونیدلینگ مو روی پوست افرادی که دارای چنین زخم‌هایی هستند توصیه نشود. گفتنی است که انجام این فرایند همچنین روی پوست‌های دارای زخم ممکن است با چالش‌های بسیار زیادی مواجه باشد.

پوست بازیابی شده پس از زخم‌ها معمولاً بسیار نازک و آسیب پذیر هستند و این موضوع باعث می‌شود تا انجام فرایند میکرونیدلینگ مو اختلال زیادی در بازیابی مجدد پوست‌های آسیب دیده ایجاد کند

افرادی که با عفونت‌های پوستی سر مواجه هستند به هیچ وجه نباید اقدام به انجام فرآیند میکر نیدلینگ مو کنند.

میکرونیدلینگ مو فرایند درمانی است که باید پیش از درمان هر نوع عفونت‌های پوستی در بدن بیمار برطرف شوند. همین موضوع باعث می‌شود تا متخصصین پیش از انجام عمل میکرونیدلینگ مو اقدام به انجام آزمایش‌های مربوطه برای تشخیص احتمال انواع عفونت در بدن افراد کنند و از عدم وجود آن‌ها اطمینان کامل حاصل کنند.

میکرونیدلینگ ابرو | بررسی جامع و تخصصی | مشاوره رایگان

درمان ریزش مو با میکرونیدلینگ

درمان ریزش مو با میکرونیدلینگ به این صورت است که با تحریک فولیکول‌های مو امکان توقف فرایند ریزش مو فراهم می‌شود.

میکرونیدلینگ یک روش درمانی است که برای بسیاری از بخش‌های پوست مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این روش از یک ابزار منحصر به فرد که دارای غلطک‌های با سوزن‌های بسیار ریز است، استفاده می‌شود تا با ایجاد حفره‌هایی در سطح بیرونی پوست امکان وارد سازی داروها و مواد مغذی را به پوست فراهم آورد.

این روش پیشرفته هر چند که به تازگی توسط متخصصین پزشکی مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ اما قدمتی چندین ساله دارد که مربوط به مصریان باستان می‌شود. مصریان باستان با استفاده از سنگ‌های مرمر دارای پرز و کشیدن آن روی پوست افراد، بسیاری از مشکلات پوستی را برطرف می‌کردند و شانس دوباره برای تولید لایه‌های پوسته جدید را فراهم می‌آورد.

روش میکرونیدلینگ امروزه برای برطرف کردن بسیاری از مشکلات پوستی نظیر رفع چین و چروک‌های ناشی از افزایش سن در پوست، افتادگی‌های پوستی، تغییر رنگ و تیره شدن پوست، بهبود سطح کشسانی پوست و همچنین برطرف کردن جای زخم‌های سطحی و جوش‌ها و آکنه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

هرچند که امروز میکرونیدلینگ معمولاً برای بهبود کیفیت پوست صورت افراد مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ اما میکرونیدلینگ مو به عنوان یکی از شاخه‌های این روش درمانی، می‌تواند امکان جلوگیری و متوقف‌سازی فرآیند ریزش مو را نیز داشته باشد و به شکل کارساز امکان داشتن موهای بهتر را به افراد بدهد.

نتیجه‌ی حاصل شده از انجام میکرونیدلینگ مو به شکل ویژه و منحصر به فرد روی تحریک فولیکول‌های مو اثر بخش بوده است و همین موضوع باعث شده تا بسیاری از افراد تمایل بیشتری برای انجام آن و گرفتن نتیجه از آن داشته باشند. این موضوع باعث شده تا بسیاری از متخصصین زیبایی و پزشک‌های فعال در این حوزه، سعی کنند تا روش میکرو نیدلینگ مو را به عنوان یک راهکار کاربردی در مقایسه با روش‌های دیگر به افرادی که دارای ریزش موی موضعی و ژنتیکی هستند پیشنهاد کنند.

تحقیقات انجام شده در سال ۲۰۱۳ نشان می‌دهد که در میان ۱۰۰ مورد مردم مبتلا به آلوپسی آندروژنیک، انجام فرآیند میکرو نیدلینگ مو می‌تواند عملکردی بسیار بالا در زمینه توقف ریزش مو داشته باشد.

در این تحقیق به ۵۰ نفر از متقاضیان شرکت کننده محلول ماینوکسیدیل ۵ برای مقابله با ریزش مو داده شد که دو بار در روز این فرایند انجام می‌شد. علاوه بر این فرآیند عمل میکرو نیدلینگ نیز از طریق این روش روی سر ۵۰ نفر یاد شده انجام شد.

از طرف دیگر ۵۰ نفر دیگر از متقاضیان و شرکت کنندگان این آزمایش تنها محلول ماینوکسیدیل ۵ را به عنوان ابزار مناسب برای مقابله با ریزش مو دریافت می‌کردند.

نتایج این تحقیق پس از ۱۲ هفته نشان داد که افرادی که اقدام به انجام میکرونیدلینگ در کنار استفاده از محلول ماینوکسیدیل ۵ می‌کردند تا ۴ برابر نتیجه بهتری را در زمینه توقف ریزش مو به دست آورده بودند.

علاوه بر این موارد تحقیقات دیگر نشان می‌دهد که آلوپسی‌های ناشی از موارد ژنتیکی با استفاده از روش میکرونیدلینگ و ترکیب آن با راهکار‌های دیگر درمانی برای جلوگیری از ریزش مو نظیر پی آر پی می‌تواند عملکردی بسیار مناسب برای جلوگیری از فرایند ریزش مو داشته باشد و افراد متقاضی می‌توانند با استفاده از روش‌های ترکیبی و منحصر به فرد در کنار انجام میکرو نیدلینگ مو نتیجه‌ی بهتری را در زمینه توقف فرایند ریزش مو داشته باشد و هرگز طاسی مطلق یا بی‌موی کامل روی این ناحیه را تجربه نکنند.

پی آر پی مو چیست؟

درمان ریزش مو با میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ مو بهتر است یا مزوتراپی مو

یکی از سوالات پرتکراری که بسیاری از زیباجویان می‌پرسند این است که میکرونیدلینگ مو بهتر است یا مزوتراپی مو ؟

در پاسخ به این سوال باید گفت که مزوتراپی و میکرونیدلینگ معمولا با یکدیگر اشتباه گرفته می‌شوند. این دو روش نقاطی مشترک و نقاط تفاوت خاصی با یکدیگر دارند. در مورد شباهت این دو روش باید گفت که هر دوی آن‌ها برای تحریک پوست با استفاده از نفوذ سوزن کار می‌کنند.

با این حال در مزوتراپی مواد مغذی بهبوددهنده‌ی پوست در عمق تزریق می‌شوند، اما در میکرونیدلینگ تزریق‌ها سطحی بوده و آسیب‌های کمتری به پوست وارد می‌کنند. همین موضوع باعث می‌شود که دوره‌ی نقاهت میکرونیدلینگ صرفا چند روز باشد، اما مزوتراپی به دلیل تزریق عمقی دوره‌ی نقاهت بیشتری داشته باشد.

فرایند انجام نیدلینگ مو مانند همان فرایند انجام میکرو نیدلینگ پوست است، با این حال در جریان انجام آن محل مورد نظر به پوست سر بازمی‌گردد که طی آن تلاش می‌شود تا فولیکول‌های مو در پوست سر بازیابی و بهبود پیدا کنند. امروزه بسیاری از پزشکان و متخصصین زیبایی بر این باور هستند که انجام میکرو نیدلینگ مو باعث افزایش سطح تولید موها و رویش موهای جدید خواهد شد.

این موضوع در نهایت باعث فعال شدن فرآیند تولید مو در پوست سر می‌شود و همچنین میکرو نیدلینگ مو به کنترل میزان ریزش مو ژنتیکی کمک می‌کند و باعث تقویت و رشد دوباره فولیکول‌های مو در ناحیه سر خواهد شد.

معمولاً در کسانی که روش‌های متفاوتی را برای مقابله با ریزش موها امتحان کرده‌اند و به نتیجه خاصی نرسیده‌اند این موضوع باعث ایجاد ناامیدی در میان آن‌ها شده است و همین مسئله باعث می‌شود تا بسیاری از افراد پس از انجام تلاش‌های متعدد و پس از مدت زمانی دیگر به دنبال روش‌هایی جدید برای درمان طاسی یا ریزش موی خود نباشند.

 این افراد که از جلوگیری طاسی ناامید می‌شوند دیگر به دنبال امتحان کردن روش‌های جدید نیستند، اما تحقیقات نشان داده که انجام ميكرونيدلينگ موی سر به عنوان یکی از روش‌های درمانی می‌تواند عملکرد بسیار بالایی در مقایسه با روش‌های دیگر نظیر استفاده از محلول‌های مختلف برای جلوگیری از ریزش مو داشته باشد.

مزونیدلینگ مو { بررسی جامع و مشاوره رایگان } | براکا لاین زیبایی ازنیک درمان

آشنایی مزوتراپی مو با دستگاه میکرونیدلینگ

ابزار مورد استفاده در میکرونیدلینگ موی سر تفاوت زیادی با ابزار میکرونیدلینگ پوست ندارد؛ در حقیقت یک دستگاه غلطک مانند که روی سطح آن سوزن‌های بسیار ریزی قرار گرفته روی پوست سر کشیده می‌شود که در نتیجه آن حفره‌های بسیار زیادی با عمق بسیار کم وارد پوست می‌شود.

این فرایند در نهایت باعث می‌شود تا امکان تزریق مواد مغذی و درمان کننده ریزش مو درست و در ناحیه‌های مورد نیاز ایجاد شود. از طریق این روش ممکن است افراد بتوانند برای بار دیگر و پس از گذشت دوره‌ی نقاهت امکان رشد دوباره مو‌های خود را پیدا کنند.

استفاده از این دستگاه غلطک مانند از آنجایی که دارای سوزن‌های متعدد است باعث ایجاد حفره‌های بسیار زیاد روی سطح پوست می‌شود که این موضوع ممکن است باعث ایجاد درد در ناحیه مورد درمان بشود. به همین دلیل باید توجه داشت که در جریان انجام میکرو نیدلینگ مو پوست سر افراد به صورت موضعی و با استفاده از تزریق مواد بی‌حس کننده سِر خواهد شد تا از این طریق افراد بتوانند فرایند انجام میکرو نیدلینگ مو را به طور کامل تحمل کنند.

میکرو نیدلینگ مو به عنوان یکی از روش‌های کاربردی و پیشرفته در زمینه جلوگیری از ریزش مو و بهبود و درمان طاسی سر شناخته می‌شود. با این حال این روش یکی از راهکارهای ایمن برای توقف ریزش مو است که البته صرفاً برای افراد خاصی مناسب خواهد بود.

در حقیقت انجام میکرو نیدلینگ مو برای تمامی افراد نتیجه اثربخش را در پی نخواهد داشت و همین موضوع باعث می‌شود تا پزشکان متخصص این روش را تنها به افراد مناسب با این راهکار پیشنهاد دهند.

بر همین اساس افرادی که تصمیم به انجام میکرو نیدلینگ مو دارند پیش از هرگونه اقدام باید در گام اول اقدام به حضور در جلسه مشاوره با پزشک متخصص مربوطه کرده و اطلاعات لازم در زمینه دریافت و حصول نتیجه را در اختیار داشته باشند.

مزوتراپی مو با میکرونیدلینگ

باید در نظر داشت که انجام فرآیند ميكرونيدلينگ مو مدت زمانی بسیار کوتاه طول می‌کشد و تحمل آن با وجود تزریق مواد بی‌حس کننده بسیار آسان است. معمولاً انجام مزوتراپی مو با دستگاه میکرونیدلینگ کمتر از ۱۰ دقیقه به طول می‌انجامد که این موضوع باعث می‌شود تا فرد بتواند به سادگی امکان تحمل شرایط خاص مربوط به انجام این عمل زیبایی را داشته باشد و البته اگر آن‌ها با چالش‌های پیچیده و خاصی مواجه نباشند.

میکرونیدلینگ مو به‌عنوان یکی از روش‌های درمانی ریزش مو و متوقف سازی آن، برای افرادی مناسب است که با مشکل ریزش مو مواجه هستند. افرادی که فولیکول‌های موی ضعیف دارند و نیاز به تحریک و بازسازی این فولیکول‌ها دارند، می‌توانند از این روش برای متوقف سازی فرایند ریزش موی خود استفاده کنند.

این روش یکی از کارسازترین راهکارهای مورد استفاده برای جلوگیری از طاسی مردانه و زنانه به حساب می‌آید و می‌تواند امکان جلوگیری و مقابله با انواع آلوپسی‌ها را داشته باشد. افرادی که با چالش‌هایی نظیر آلوپسی آره‌آتا، تلوژن افلوویم و آلوپسی کششی مواجه هستند، می‌توانند با استفاده از این روش به شکلی بهینه فرایند ریزش موی خود را متوقف کرده و امکان داشتن سری پر مو و درمان طاسی را برای خود فراهم آورند و با انجام مزوتراپی مو با میکرونیدلینگ برای بار دیگر اعتماد به نفس خود را با داشتن زیبایی مجدد حفظ کنند و از آن لذت ببرند.

بررسی کاربرد مزوژل برای مو

میکرونیدلینگ مو بهتر است یا مزوتراپی مو

قیمت هر جلسه میکرونیدلینگ موی سر

قیمت هر جلسه میکرونیدلینگ موی سر بسته به ناحیه‌ی مورد نیاز برای انجام در سر و تعداد جلسات آن تعیین می‌شود. بر این اساس قیمت نهایی برای این فرایند برای هر فرد بسته به متغیرهای مختلف متفاوت خواهد بود. در نتیجه‌ی این موضوع باید در نظر داشت که برای تعیین قیمت هر جلسه و قیمت نهایی برای انجام کلی این فرایند باید در جلسه‌ی مشاوره‌ی مخصوص، میزان و مقدار میکرونیدلینگ مورد نیاز برای شما شناسایی شده و بر اساس آن قیمت نهایی تعیین شود.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲۰۶ رای